Uwe Albrecht: innerwise® – Minden élő gyógyítása

Mindenelogyogyitasa

UWE ALBRECHT: INNERWISE® – MINDEN ÉLŐ GYÓGYÍTÁSA

4490 Ft

Részletek:

Az innerwise nagykönyve. Régi tradíció szerint filozófiai és etikai alapvetésekkel indít, és aki olvasóként mindezeket átélte, a könyv további részében az innerwise-t ajándékba kapja.

Uwe Albrecht feltárja előttünk az innerwise magával ragadó gyógyító rendszerét: a keletkezést, az alapul szolgáló törvényszerűségeket és a meglepő eredményeket éppúgy, mint a szükséges belső képességeket, a megalkotott eszközöket és a gyógyítás, az élet és az alkotás művészetének alkalmazását. Orvosként, aki ezt a módszert kifejlesztette és vele embereket, állatokat, növényeket, rendszereket és vállalatokat kezel, egyetlen, az innerwise mikéntjére vonatkozó kérdést sem hagy megválaszolatlanul.
Az innerwise lehetővé teszi azt, amit Paracelsus halála óta lehetetlennek gondoltak: a gyógyítás minden módjának (hagyományos orvoslás, homeopátia, pszichológia, spiritualitás, hit) újraegyesítését.
Az innerwise önmagunk kezelése során épp ugyanúgy alkalmazható, ahogy terapeuták vagy coach-ok alkalmazzák, hiszen minden élő esetében hatásos.