Rólam mondták

Nikivel jó néhány éve találkoztam, amikor az életem több fő területén is nagy kihívásokkal kellett szembenéznem. Hirtelen elveszítettem édesanyámat, nem sikerült a gyermek vállalás… de a közös munkával minden terület rendbejött és számomra a lehető legjobban alakult. Persze minderről hosszasan is tudnék mesélni… Legfontosabb persze, hogy boldog édesanya lettem időközben. Nagyon szeretem, hogy a kineziológia oldás során sok-sok egyéb “segítséget” is alkalmaz, mindig azt, amire pont szükség van. Ha elveszítettem az egyensúlyt, újra felkerestem és biztos lehettem a sikerben. Legutóbb az Innerwise módszerével dolgoztunk, ami teljesen elvarázsolt. Az együtt töltött idő alatt nem csak feltöltődtem, hanem harmóniába is kerültem önmagammal.

G. Judit

Több mint 2 éve, hogy kipróbáltam a kineziológiát és azóta is rendszeresen járok kezelésekre. Számomra a legjobb módja annak, hogy rendet tegyek a lelki világomban. Minden kezelés után felszabadultnak érzem magam és pozitív energiákkal feltöltve távozom. KÖSZÖNÖM SZÉPEN, NIKI!

F. Nóra

Már több alkalommal voltam Nikinél kineziológiai oldáson, ami mindig közelebb vitt a problémáim megoldásához. Az igazi áttörést azonban az Innerwise kezelés után, sőt már a kezelés alatt éreztem, annyira gyorsan jöttek a felszínre a blokkok, a megoldandó feladatok. Most már tudom, hogy nem vagyok beteg, csak a tüneteimen keresztül üzent a testem! Az évek, hónapok óta felgyülemlett panaszaim szépen lassan csökkennek, hála a kezelésnek, Nikinek és saját magamnak!

D. Zsuzsa

Minden foglalkozáson olyan gátakat találtunk meg bennem, amikre nem is gondoltam volna. Niki segítségével ezeket szépen le is bontottuk, hogy végre kezünkben tarthassuk csodánkat, akinek megszületéséhez biztos vagyok, hogy a kezelések is hozzájárultak! Nagyon köszönjük!

S. Böbi