Résztvevők visszajelzései az Élet játéka c. tanfolyamról

„Ha előre tudom, hogy mit hoz majd ez a tanfolyam, nem biztos, hogy lett volna bátorságom elmenni. Most viszont kifejezetten örülök, hogy megtettem ezt a lépést. Úgy érzem, sokkal jobban tudok felelősséget vállalni az életemért, sokkal jobban önmagam vagyok. Hálás vagyok érte.”

Zoltán

„Az Élet játéka workshop elég mélyen érintett, megmozgatott jó néhány dolgot az életemben. Először kicsit meg is ijedtem, de aztán beleálltam a változásokba és most már látom, hogy mennyire be voltam ragadva bizonyos témákban. Most beindult az áramlás és tudom, hogy minden az én javamra történik. Vannak persze nehezebb napjaim, mert a változások még mindig zajlanak, de már úgy fogom fel, hogy ezáltal fejlődöm.”

Á. Dorka

„Én minden Innerwise tanfolyamról csak jót tudok mondani, de a LIFE, az szuper, mindenkinek nagyon ajánlom, nagyon hatékony rendszer. Az eredménye látványos. 🙂 Amikor negatív érzelmi stresszt okozó események történnek az életemben, emberi kapcsolataimban, elsődlegesen a LIFE rendszerrel hozom magam egyensúlyba. Amikor padlón érzem magam, ezzel azonnal javítani tudok magamon. A legjobb, hogy bármikor önállóan lehet használni, amikor szükség van rá.”

Brigi

„Nekem az Élet játéka mindenekelőtt megértést hozott. Sok minden világossá vált magammal és a működésemmel kapcsolatban. Úgy érzem, felnőttem. Mindenek előtt magammal kell őszintének lennem, már tudom. Akkor már sínen vagyok. Bár talán ez a legnehezebb az életben. Köszönöm a lehetőséget, komoly tapasztalatokkal lettem gazdagabb!”

P. Tamás