Résztvevők visszajelzései Belső Bölcsesség / Karhosszteszt tanfolyamról

“Sok módszerrel próbálkoztam már, de eddig csak a felszínt sikerült kapirgálni. Itt, hogy megtanulhattunk kommunikálni a tudatalattival, talán ez mindennek az alapja, hogy visszanyerje az ember az irányítást saját élete felett, és őszintén élhessen magával és másokkal szemben is. Rengeteg változás elindult már most minden életterületen. Köszönöm szépen az élményt! Örök hála!”

H.G.

„Nagyon tetszettek azok a gyakorlatok, amikben az érzékelést gyakoroltuk. Egészen elképesztő és még most is hitetlenkedem, hogy valóban képes vagyok, képesek vagyunk érzékelni. Ráadásul mindenki ugyanazt, még ha kicsit máshogy is fogalmazzuk meg. Ha ezt nem tapasztalom meg, soha nem hiszem el, hogy ez működik. Egy egészen új világ nyílt meg előttem. Köszönet érte!”

Á. Dorka

„Nekem sajnos előjött a racionális énem. Hiába tudom mélyen belül, hogy ez van, ez működik, még nem tudom maximálisan befogadni. Úgy érzem, még nem tartok ott. Talán nekifutok később még egyszer. Azért köszönöm az élményt!”

Z. Péter

Amikor megismerkedtem az innerwirse-zal, éreztem, hogy jobb lett az életem. Tudtam, hogy meg szeretném tanulni! Voltam az alaptanfolyamon, ahol megtanultam a karhossztesztet, amit otthon is alkalmazok, amikor szükségét érzem. Köszönöm szépen a segítséget!

Móni

Mostantól mindent saját magamtól fogok kérdezni. Tudom, hogy minden kérdésre ott van belül a válasz. A legjobb, hogy nem is kell terapeutához mennem, ha egy ügyemre rá szeretnék nézni.

T. Kata

Úgy gondolom, a mindennapi életben elengedhetetlen ez a tudás, amit itt kaptam. El se hiszem, hogy ezentúl nem kell annyit vívódnom a nehéz döntések előtt! Egyszerűen csak megkérdezem a belső bölcsességemet. Zseniális!

D.T.

A Belső Bölcsesség tanfolyamon elsajátított gömblátás segítségével egy adott élethelyzet, probléma minden oldalról láthatóvá válik, ami segít annak megértésében, valamint a karhosszteszt segítségével a legfelelőbb lépéseket tehetjük meg, legoptimálisabb döntéseket hozhatjuk meg. Nekem ebben segített az alaptanfolyam!

Zsuzsa

Amikor jelentkeztem a tanfolyamra, bevallom, még voltak kétségeim, hogy ez valóban működik-e. De szerencsére adtam neki egy esélyt, és bebizonyosodott, hogy tökéletesen működik. A hétvége során úgy érzem, átformálódott a belső világom. Kíváncsian várom, ez a külvilágban hogyan mutatkozik majd meg. Úgy érzem, elindultam egy igazabb úton. Köszönöm!

Kriszta

Már az egynapos tanfolyamot* követően szinte azonnal több pozitív változást tapasztaltam különböző életterületeken. Nagyon örülök, várom a további hatásokat, sokkal jobban érzem magam.
*Alaptanfolyam első napja, ahol a karhossztesztet, a gömblátást, valamint az öngyógyítás alapjait sajátítjuk el. (balancia)

Brigi