Single Blog

Ma menj, és jutalmazd meg magad!

Mennyire szereted magad? Adsz magadnak? Időről-időre egy kis pihenést, jutalmat, kényeztetést? És ha igen, érzel-e utána bűntudatot? Ha meg kéne tippelned, mit mondanál, egy 100-as skálán hány százalékban szereted magad?

És mások vajon mennyire szeretnek? Őszintén! Észrevetted-e, hogy pont ugyanannyi szeretetet kapsz másoktól, mint amennyit te adsz magadnak? Te vagy a mérce, te mutatod meg, hogy mennyire vagy szerethető. Ha te jól bánsz magaddal, mások is úgy fognak. Ha te sem szereted magad, mit vársz másoktól?

Meglehet, hogy már a szüleid sem úgy szerettek, ahogy gyerekkorodban igényelted. És elég valószínű, hogy már őket sem úgy szerették… De meddig akarjuk vajon ezt a mintát tovább vinni? Nincs kedved ezt itt és most letenni? Egyszer s mindenkorra?

Ma kezdd el szeretni magad! Ha ma még csak arra vagy képes, hogy 10 percre kikapcsolod a telefonod, és bűntudat nélkül (!) megiszod a kertben a jól megérdemelt kávédat, akkor tedd azt! De úgy, hogy közben nem hagyod magad megzavarni! Se a sürgős teendők gondolataival, se mások gondjaival. Ez a 10 perc a tiéd. De ha megy, adj magadnak többet! Sportolj, olvass, vásárolj! Engedd meg magadnak a számodra fontos dolgokat! Élj magadért! Mit gondolsz, kiért születtél?

Hozzászólás (0)