Kineziológiai stresszoldás

A Kineziológia egy olyan személyiség- és képességfejlesztő módszer, melynek lényege a test energetikai egyensúlyának helyreállítása. A kezelés során izomteszteléssel derítjük fel azokat a traumatikus élményeket – a fogantatásig visszamenőleg -, melyek feldolgozatlanul maradtak, elfojtódtak, így negatív hatással vannak jelenbeli életünkre, döntéseinkre.

A Kineziológia – mint holisztikus egészségügyi rendszer – az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét, eszközeit adja kezünkbe, melyek birtoklásával lehetőséget kapunk arra, hogy jelentősen javítsunk életünk minőségén.

A One Brain kineziológiai oldás elsősorban a problémák érzelmi hátterével foglalkozik. Az érzelmi elakadások feloldásával létrejön a testben az energetikai egyensúly, így aktivizálódnak a test öngyógyító mechanizmusai.

 

Mi történik egy kineziológiai oldáson?

Az oldás előtt megbeszéljük az ügyedet, amivel érkeztél, és ezzel kapcsolatosan megfogalmazunk egy célmondatot, amire dolgozunk. Ha szükséges, elvégzünk néhány korrekciót, az ún. előteszteket, majd a karizomtesztet használva kiteszteljük, hogy a problémáddal kapcsolatban a jelenben vagy a múlt egy adott időszakában kell dolgoznunk, illetve szintén teszteléssel meghatározzuk az ügyhöz tartozó negatív érzéseket. Ez segít rátalálni a múltban történt, de a jelen helyzethez kapcsolódó szituációkra.

Ezeket a terhelt helyzeteket oldjuk különböző vizualizációs technikákkal, illetve korrekciókkal, ami azt eredményezi, hogy megszűnik a negatív érzés, vagyis az érzelmi stressz a múltbeli szituáción, így tisztulhat a jelen is. Az oldás végén, ha szükséges, párhuzamot vonunk a jelen és a múlt között, illetve kiteszteljük, hogy szükséges-e házi feladat, hogy az oldást követő napokban, hetekben támogassák a bennünk zajló folyamatokat a változás érdekében.

Ha úgy érzed, hogy segíteni tudlak a folyamatodban, szeretettel várom bejelentkezésedet az alábbi gombra kattintva.