Innerwise kezelés

Az innerwise® egy holisztikus gyógyító rendszer minden élő számára a bolygón. A minden élő itt azt jelenti, hogy az embereken túl minden olyan dolog, ami mozgásban van, ami változhat, ami szinte él. Vagyis cégek, szervezetek, project-ek, csapatok, de akár kapcsolatok is.

Az innerwise® nem csak a testi és lelki szinttel dolgozik, hanem minden ismert szinten gyógyít: fizikai, biokémiai, mentális, érzelmi, lelki, energetikai, ritmus és x faktor (az összes ismeretlen, még felfedezésre váró) szintjén.

Egy német orvos, Uwe Albrecht fejlesztette ki a módszert, aki így nyilatkozik művéről: „Egyszerűen csak szerettem volna a világ legjobb gyógyító rendszerét létrehozni.”

Eddigi tapasztalataim szerint, pedig már jó pár módszert magam is kipróbáltam, a leggyorsabbnak és leghatékonyabbnak érzem, igaz, hajlandónak és nyitottnak kell lenni változásra, illetve befogadónak azokra az energiákra, amikkel dolgozunk.

Az innerwise® egy rendkívül gyengéd módszer. Alapja a karhosszteszt, mely lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjünk tudatalattink világába. Segítségével pontos válaszokat, visszajelzéseket kapunk arra vonatkozóan, hogy hol vannak elakadásaink, az éppen aktuális testi tünetünk mögött milyen témák húzódnak, melyik életkorban hoztunk meg bizonyos döntéseket, melyek ma gátat jelentenek életünk egyes területein, vagyis hogy mi áll a normális életvezetésünket zavaró tényezők hátterében.

Segítségül hívjuk többek között a Bach esszenciák, a Schüssler-sók, a homeopátiás szerek, kristályok és egyéb rendszerek energiáit, hogy finoman támogassák változásunkat, javulásunkat, az öngyógyítás folyamatát.

A kezelés végére úgynevezett „gyógyszimfóniát” komponálunk, amely a kezelés során segítségül hívott energiákból áll össze oly módon, hogy mindenből csak annyit használunk, amennyire nekünk éppen akkor ott szükségünk van. Ezek az energiák aztán addig támogatnak minket a kezelés után visszatérve saját környezetünkbe, amíg csak szükségünk van rájuk.

„Az innerwise® egy út, amelyen újra találkozhatsz és kapcsolódhatsz a belső bölcsességeddel, és amelyen újra felfedezheted a szeretetet magad és mások iránt.” (Uwe Albrecht)

 

Mi történik egy innerwise® kezelés során?

Az innerwise® kezelés célja, hogy testünket-lelkünket a káoszból visszarendezze a harmóniába. A kezelés előtt megbeszéljük, hogy mi a kívánságod, életed mely területét szeretnéd rendbetenni. Az intuitív diagnosztikát és az innerwise® tesztrendszerét segítségül hívva meghatározzuk a tünet vagy blokk gyökérokát, miközben a karhosszteszt segítségével folyamatosan kommunikálunk a testeddel, a tudatalattiddal.

Ezek után harmonizáló gyógyfrekvenciákat kapsz, melyek feloldják az energiablokkokat, így újra egyensúlyba kerülhetsz testi, lelki szinten. Ezzel aktiválódnak az öngyógyító energiáid, úgyhogy már csak az marad hátra, hogy abbahagyd azt, ami a tüneteket, blokkokat előidézi, vagyis amit feltártunk a kezelés során.

A kezelés alatt egy egyedi gyógyszimfóniát komponáluk neked több mint 4200 gyógyfrekvenciából. Ez fog téged támogatni a kezelés után, amíg véghez nem viszed életedben a szükséges változtatást.

Ha innerwise® coaching-ra jönnél, kérlek, kérj időpontot a BEJELENTKEZÉS gombot használva!

Amennyiben az innerwise® tanfolyamok, workshopok keltették fel az érdeklődésedet, mert önmagad gyógyítójává szeretnél válni, nézz körül az ESEMÉNYEK között!

 

Még több információért olvasd el az innerwise®-ról szóló blogbejegyzésem, itt: 8 + 1 dolog, amit az innerwise®-ról tudni érdemes