Belső átalakulás – Egész napos egyéni konzultáció innerwise-zal

Ha szétesőfélben van az életed, a céged, de időd nincs sok, mert a teendők tornyokban állnak, vagy csak felismerted, hogy túl sokáig toporogtál egy helyben, és most gyors változást szeretnél, akkor neked szól ez a rapid megoldás.

A nap folyamán ránézünk arra, hogy ki vagy te valójában, mik a félelmeid, mivel blokkolod előrehaladásodat, a saját életedet éled-e, irányban vagy-e életutadat tekintve, a legteljesebben kihasználod-e a lehetőségeidet, mennyi kompromisszummal élsz együtt, és így tovább… Egyszóval komplex rálátást nyerünk életedre, és azonnal gyógyítjuk is a diszharmonikus területeket.

Ne várd meg, míg teljesen összedől a kártyavár! Szánj csupán egy napot magadra, hogy elkezdj visszaváltozni azzá, aki régen voltál! Akinek születtél. Segítek elindulni az úton, hogy visszatalálj eredeti, szabad önmagadhoz, hogy ezentúl középpontodban maradva élhesd életed.

Csak olyanok jelentkezését várom, akikben megingathatatlan az elhatározás, hogy változtatni szeretnének életükön. Akik felismerték felelősségüket saját életükért, de a romoktól még nem látják merre van a kiút, és segítségre van szükségük az elinduláshoz.

A konzultációhoz ajándék Innerwise Amulett vagy Balance card jár.

Innerwise Balance Card
Innerwise Balance Card
Innerwise Amulett