Single Blog

8 + 1 dolog, amit az innerwise®-ról tudni érdemes

Az innerwise® rendszere már 2012 óta jelen van Magyarországon, azonban még sajnos nagyon kevesen ismerik, pedig a rendszer maga annyira egyszerű, hatékony és gyönyörű, hogy igazán méltó lenne rá.

Az innerwise® ideológiája az, hogy mindenki váljon önmaga gyógyítójává, megszűntetve ezzel azt a függési rendszert, ami társadalmunkban sajnos nagyon is elfogadott, legyen az a függőség egy orvos, egy gyógyszer, esetleg egy terapeuta, egy segítő. Az alkoholról, cigarettáról és egyéb drogokról már nem is beszélve.

Az innerwise® egy mindenki által nagyon egyszerűen elsajátítható módszer, amelyet aztán akár nap mint nap alkalmazva beindíthatjuk életünk elakadt területeit, hogy újra visszakerüljünk az áramlásba, az Élet sodrába. A képesség önmaga gyógyítására mindenkiben ott van, ehhez nem kell külön tehetség. Az innerwise® segít visszaemlékezni, újra felszínre hozni ezt a képességet, hogy elindulhassunk a változás útján, újra összekapcsolódhassunk belső bölcsességünkkel, így teremtve a káoszból harmóniát életünk minden diszharmonikus területén.

És akkor álljon itt 8+1 tény, hogy még jobban megismerd a módszert, ami segít rendbehozni életed bármely területét. Persze csak ha készen állsz rá.

 • Az innerwise® egy diagnosztikai, gyógyító, öngyógyító és fejlesztő módszer. Egy német orvos, dr. Uwe Albrecht fejlesztette ki, aki így nyilatkozik művéről: „Egyszerűen csak szerettem volna a világ legjobb gyógyító rendszerét létrehozni.”
 • Az innerwise® legfőbb lényege, ahogy a neve is jelzi, hogy azáltal gyógyulunk, hogy összekapcsolódunk belső bölcsességünkkel. Innerwise = Belső bölcs(esség)
 • Az innerwise® rendszerében az ősi kultúrák tudása kapcsolódik össze az orvostudománnyal és az energiagyógyászattal, melynek eredményeként lehetővé válik a testi és lelki gyógyulás.
 • Az innerwise® egyik fő eszköze a karhosszteszt, mely hasonlóan működik a kineziológiai karizomteszthez, azzal a különbséggel, hogy ezt egyedül is lehet végezni. Mivel a karjaid mindig „kéznél” vannak, bárhol, bármikor tesztelhetsz, hogy választ kapj felmerülő kérdéseidre, és hogy segítsd magad aktuális döntéshelyzetedben.
 • Az innerwise® külső és belső eszközöket használ, köztük a már említett karhossztesztet, az elengedhetetlen gömblátást, imago technikákat, érzékelést és különböző gyógykártyákat, tesztrendszereket.
 • Az innerwise® módszere nagyon könnyen elsajátítható, mindenki képes rá. Ha csak saját célra szeretnénk használni, hogy bármikor azonnal oldhassuk felmerülő stresszeinket, balanszba hozzuk magunkat, akkor elég, ha a 2 napos alaptanfolyamot elvégezzük. Azután valahányszor kibillenünk egyensúlyunkból, azonnal mögé nézhetünk sérelmeinknek, illetve harmonizálhatjuk magunkat.
 • Az öngyógyításhoz segítség lehet egy külső eszköz, amit Gyógypatikának hívunk. Természetesen a segítsége nélkül is megvan a képességünk ahhoz, hogy harmóniába hozzuk magunkat, azonban sokaknak – főleg azoknak, akik az öngyógyításban még kevésbé jártasak – instant segítséget tud nyújtani.
 • Az innerwise® imago-val olyan élethelyzetekre, kapcsolatokra, project-ekre is világosan ráláthatunk, amik évek óta kaotikusan működnek. A családállításhoz hasonlít a legjobban, de mint minden innerwise® technika, ez is, elsajátítása után otthon egyedül is alkalmazható. A virtuális felállítások során szabadon mozgunk térben és időben, tereket, energiákat, embereket, rendszereket és képeket látunk, amelyeket egyszerűen gyógyenergiák segítségével megváltoztathatunk és tisztázhatunk.    

+ 1          Életenergia-skála az innerwise® szerint

          100% – Olyan, mintha repülnénk, mint a friss szerelmesek
           80% – Teljesítőképességünk csúcsán, elérjük céljainkat
           70% – Normál teljesítő képesség, de volt már jobb
           50% – Kitartunk, de már nem szerez örömet
           40% – 4-6 óra teljesítőképesség
           30% – 2 óra munka után kimerült, sírásban törünk ki
           25% – Mély kimerülés, minden mindegy
           20% – Az elem lemerült

Te hogy érzed, vajon mennyi életenergia áll rendelkezésedre?

Mi lenne, ha ma eldöntenéd, hogy felelősséget vállalsz ezentúl az életedért? Mi lenne, ha ma eldöntenéd, hogy a saját gyógyítód leszel? Mi lenne, ha ma eldöntenéd, hogy visszaszerzed a kapcsolatot belső bölcsességeddel, harmóniát hozol életedbe és visszakerülsz az Élet sodrába?

Szeretettel várom jelentkezésed, ha

 • további információra van szükséged,
 • egyéni kezelést szeretnél,
 • vagy már most elég bátor vagy ahhoz, hogy saját kezedbe vedd az életed, és elvégeznéd a 2 napos alap tanfolyamot.

 

Az innerwise® tanfolyamokról az Események oldalon találsz bővebb információt.

További érdekesség:
Uwe Albrecht előadása Minden élő gyógyítása címmel magyar fordítással.
A németül tudóknak rengeteg írott anyag és videó áll rendelkezésre az innerwise® honlapján illetve a Youtube-on.

Hozzászólás (0)